Nezih Sayan Anaokulu
1570 CAD. NO 1 ÇİĞDEM MAHALLESİ BALGAT/ ÇANKAYA / ANKARA

Ülkesinde ve bölgesinde saygın bir kurum olmaktır.

MİSYON

Her çocuğun birbirinden farklı özellikler taşıyan bireyler olduğu ilkesinden yola çıkarak, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, yaparak ve yaşayarak öğrenen, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk alabilen, topluma ve doğaya saygılı, duyarlı bireyler yetiştirebilmektir.

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı Grup Başlama: 08:00 Bitiş: 13:00 Öğlenci Grup Başlama: 13:00 Bitiş: 18:00 Çocuk Kulübü Başlama: 13:00 Bitiş: 18:00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 KM, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 5 KM´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Çankaya İlçesi,Balgat Semti,Çiğdem Mahallesinde bulunmaktadır.Yakınımızda Ahmet Barındırır İlkokulu/Ortaokulu, Ayşe Abla Koleji, Doğa Koleji,Odtü Ormanı gibi yerler vardır.Okulumuzun geniş bir bahçesi olup,Ankara´nın en geniş yeşil alanına sahip semtlerinden birinde bulunmaktadır.